torsdag, mai 03, 2007

Oppdatering fra Brazil!

På tide med ett nytt innlegg nå. Har blitt dårlig med blogging den siste tiden.

På mandag leverte vi inn andre og siste oppgaven. En gruppeoppgave om sandvolleyballtaktikk og hvordan trene sandvolleyballtaktikk. Oss sørlandske venner utenom Tobben slo oss sammen i gruppe med vår sørlandske venn Kristian. Tobben derimot valgte den seriøse gruppa, som var ferdig med oppgaven før vi andre hadde begynt å tenke på den. Blid og fornøyd begynte Tobben å mobbe oss andre som ikke var fullt så effektive med at han hadde fri hele helga og kunne gjøre akkurat det han ville. For å gjøre historien kort. Tobben kjedet seg hele helga fordi ingen hadde tid til å leke med han!

Men nå er oppgaven ferdig levert og alt er fryd og gammen igjen. Alt som gjenstår nå er capoeira eksamen. Her blir vi bedømt etter våre ferdigheter i 4 "grener". Grupper på ca 6 skal vise hvor flinke vi er blitt på capoeria sanger og capoeira instrumenter, maculele, capoeira de roda, og samba de roda. For å forklare litt nærmere: Først skal vi synge og spille minst 3 capoeira sanger. Deretter skal vi danse maculele som er dans med pinner. Så kommer capoeira biten hvor vi skal "spille" capoeira to og to. Til sist avsluttes eksamen med samba hvor alle står i en ring og to og to danser i midten av ringen til en hver tid. Tipper alle der hjemme gjerne ville vært og sett oss gutta på eksamen. Tror det skal bli artig faktisk.

Ellers er det ikke så mye som har skjedd siden sist. Må nevne at jeg (Svein) og Kristian (Emmanuelsen) stakk av med seieren i den siste volleyballturneringen. Det var gøy for oss!
Ellers så spiser vi mye pannekaker for tida. Vi har nemlig funnet oss en ny lunsj plass med pannekake med masse frukt, yoghurt og honning. Ett annet godt lunsj alternativ er Acai. Som er en slags tykk smoothie av acai frukten med kornblanding og bananer på. Men vi savner en del av den gode norske brødmaten. Skal bli godt å komme hjem til den.

Nå nærmer også hjemreisen seg med stormskritt. 15. mai forlater vi Brasil med kursen for de forente stater og New York. Mens Snorre, etter å ha opplevd NY på 10 timer, setter seg på flyet til fedrelandet, velger vi tre andre å bli ei snau uke i statene. 22. mai kl 13.30 lander vi på kjevik lufthavn, klare for mammas hjemmelagde mat! Gleder oss veldig til å treffe alle kjente og kjære igjen.

So long!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Gleder meg til å treffe dere! Høres ut som en knall tur så langt.. Deili med oppdatering, å spesielt det å være først :)

Anonym sa...

Gratulerer med seier Svein! Å Tobben.. Tid begynte han å bli så seriøs???

Anonym sa...

Hei. Vel Svein, du har helt rett når du sier vi gjerne skulle sett dere danse. Hørtes spenstig ut. Også må du sjekke mailen din, har gravd litt i arkivet og fant noe morsomt. Gleder meg til dere kommer hjem, lykke til med resten av eksamener!

Svein sa...

Takk for det anders! Du leder vel konkurransen vår også nå...

Anonym sa...

Hei...naa er vi i Usa og venter paa dere. Er i New Hampshire naa da. Men til mandagen gaar ferden tilbake til Sjoemannskirken. det er ventet ca 500 paa 17. Mai. Herlighet...viste ikke at det kom saa mange. Vi skal selge poelser ved utgangen:) hehe...sees i The empire state....NY!!!! Gled dere!!

Anonym sa...

Jeg vant vel konkurransen nå..? :p Velkommen hjem!!!

Anonym sa...

Velkommen hjem....

Åssen blir det med blogginga videre boys?
Blir vel helst fra strandpromenaden her i byen, da!
:P

Ser ud som dere har hatt det ikke mindre en heilt topp.. :)

Svein sa...

vet ikke hvordan det blir med blogginga fremover, men blir vel lagt litt på is inntil videre hvertfall... Men det stemmer at vi har hatt det ganske så greit. Savner jo livet der nede litt, det må jeg innrømme....

Anonym sa...

nå sidder vi å koser oss med fifa-betting og lurer på om det blir noe updates fra brasil-gutta?

Anonym sa...

Jeg er klar for update! Har overgangen til Norge gått bra? Selvom dere har vært hjemme i laang tid....

Rosi sa...

Hi God bless you
take care
Rosi

said nasser sa...

happiness today to my friend.

Trust, faith, love and smile

Lead you to happiness.

Anonym sa...

Genial dispatch and this mail helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.